Laserkliniek Maastricht

“ Nu ik verlost ben van mijn ongewenste haren, voel ik mij een stuk zekerder. Ik ben zo dankbaar voor deze behandeling.” J.L., England

De GentleMax Pro laser met ontharing middels de Alexandriet. Zie voor de laserdagen onder tab gezondheidsinformatie!

Graag informeren wij u over de behandelmogelijkheden en de vergoeding van de kosten door uw zorgverzekeraar(zie onderstaand informatie of bel voor een vrijblijvende afspraak).

Ter info:

  • Interesse? Bel 043-3628672
  • Amsterdam UMC: samenwerkingsovereenkomst betreffende ontharing bij gender patienten van VUmc

Aanbieding: laserontharing

3 maal betaling in een keer met krijgt u 1 gratis behandeling (voucher met 1 behandeling, niet op naam, dus u mag deze ook weggeven), 12 maanden geldig.

Contact

Ons telefoonnummer 043-3628672 of stuur ons een e-mail info@huidtherapiemaastricht.nl

U kunt ook gebruik maken van ons inschrijfformulier die te vinden is op deze website.

Informatie: Krijg een Gladde, Mooie Huid!

Syneron & Candela twee buitengewone merken, één wereldwijde leider. Syneron heeft het opmerkelijke vermogen om de nieuwste technologieën op esthetisch medisch gebied te innoveren. Candela brengt vier decennia van toonaangevende wetenschappelijke expertise. Samen, bieden deze twee merken “gouden standaard” technologieën voor geavanceerde esthetische oplossingen.

Huid+ introduceert de nieuwste techniek in laser de GentleMax Pro met de Alexandriet, een betrouwbare en krachtige oplossing voor het snel en PIJNLOOS verwijderen van ongewenste haargroei voor bijna alle huid- en haartypes.

Is een geavanceerde behandeltechniek die de meeste kleuren haar effectief verwijdert en geschikt is voor donkere huidtypen.

De Gentle Laser Ontharingsproducten van Candela richten zich op de haarfollikel met laserenergie, vernietigt deze tot aan de wortel, terwijl het de omliggende huid beschermt.

Zijn de behandelingen pijnlijk?

Voor ontharingsbehandelingen met de Gentle wordt het gepatenteeerde Dynamic Cooling Device™ (DCD™) gebruikt, welke de huid voorbereidt op de behandeling door de bovenste laag van de huid met een koele nevel te besprayen slechts milliseconden voor de laserpuls. DCD zorgt ervoor dat ontharingsbehandelingen zowel comfortabel als effectief zijn.

Hoe werken Ontharingsbehandelingen met de Gentle?

Laserenergie wordt door een smal handstuk afgegeven, welke wordt bediend door uw behandelend specialist. De laser geeft een intense lichtstraal, welke wordt geabsorbeerd door de haar en wordt omgezet in warmte. De warmte vernietigt de haarfollikel terwijl het omliggende weefsel onaangetast blijft. Uw huid kan direct na de behandeling rood zijn. Dit kan een paar minuten tot een aantal uur na de behandeling zo blijven.

Reacties tijdens laseren:

Perifolliculair oedeem, licht erytheem en carboniseren van de haren in de huid (de bruine afveegbare vlekjes zijn definitief vernietigde haartjes die meteen na het laseren uit de huid “ploffen” en neerslaan op de huid).

Wat mag wel en wat mag niet tijdens de behandelingen?

Allereerst mag u niet meer bleken, plukken of waxen gedurende 4 tot 6 weken voor en na de behandeling. Voor een succesvolle behandeling moet het haareinde in de follikel aanwezig zijn. Wel mag scheren of ontharing crème gebruiken. Daarnaast mag het gebied dat behandeld moet worden niet worden blootgesteld aan overmatig zonlicht of zonne-bank/hemel en 1 week na de laatste behandeling wordt geadviseerd overmatig zonlicht in het behandelgebied te voorkomen. pigmentverschuivingen tegen te gaan.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen gedurende de procedure?

Vermijd blootstelling aan de zon tenminste twee weken voor de behandeling. Na de behandeling mag u vanzelfsprekend wel naar buiten, maar in de zomer adviseren wij een sunblock toe te passen, zodat de huid wordt beschermd.

Hoe lang duren de Gentle Ontharingsbehandelingen, en hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Behandeltijden variëren, afhankelijk van uw specifieke wensen. Haargroei wordt minder na elke behandeling, maar het aantal behandelingen is afhankelijk van uw haarkleur en -type, behandelgebied en teint.

Worden de kosten vergoed door de zorgverzekeraar?

Slechts een beperkt gedeelte wordt vergoed. Voor vrouwen en mannen geldt, dat alleen behandelingen in het gelaat en hals voor vergoeding in aanmerking komen. Verder op medische indicatie cq noodzaak (transgenderzorg) wanneer elders op het lichaam gelaserd dient te worden.

Met ingang van 1-1-2015 heeft de zorgverzekeraar bepaald dat de behandelingen in het gelaat en hals uitsluitend vergoed worden op verwijzing van een (huis)arts. De eerste keer dat u komt neemt u deze verwijsbrief mee. Wij zetten onze stempel op deze verwijsbrief en maken een kopie voor ons eigen dossier. Op de factuur die u meteen na de laserbehandeling ontvangt staan codes waarop u de behandeling vergoed kunt krijgen. Voor vergoeding moet u wel even van te voren de polisvoorwaarden van uw eigen zorgverzekeraar raadplegen.