Fysiotherapie

Ook bij Huidtherapie Maastricht kunt u terecht voor fysiotherapie. Hanne en Cindy zijn onze (oedeem)fysiotherapeuten. U kunt bij ons ook terecht voor de Mc Kenzie, Medical taping en Mc Mulliganmethode. Cindy heeft tevens als specialisatie astma en COPD. Met alle zorgverzekeraars hebben we een contract afgesloten.

Indien u interesse heeft in fysiotherapie dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken met ons. Dat kan via het inschrijfformulier op deze pagina of per e-mail (info@huidtherapiemaastricht.nl) of per telefoon 043-3628672

De meest uitgebreide fysiotherapie check van Nederland.

Laat gratis uw klachten controleren door middel van een interactieve fysiotherapie check Nieuw venster. Door de vragen in de fysiotherapie check te beantwoorden en de tests uit te voeren, worden uw klachten vergeleken met de meest voorkomende fysiotherapeutische aandoeningen. De check geeft een indicatie van de aandoening(en) waar u mogelijk mee te maken heeft.

Raadpleeg altijd een fysiotherapeut

De fysiotherapie check is geen vervanging voor een bezoek aan de huisarts en/of fysiotherapeut. Neem altijd eerst contact op met uw specialist voordat u conclusies trekt uit de verkregen informatie.