Dermapen – microneedling

De Dermapen is het meest professionele en geschikte systeem op het gebied van microneedling. Een behandeling met de Dermapen is een veilige, hygiënische en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt.

Dermapen behandeling is om structurele en duurzame huidverbetering te bewerkstelligen. Het effect van microneedling met de Dermapen is, dat er op natuurlijke en veilige wijze, een enorm scala aan huidverbeteringen bereikt kan worden.

Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid dikker, steviger en gladder wordt.

Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt.

Door deze behandeling kan tevens huidverjonging plaatsvinden.

Middels automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare diepte (oppervlakkig of diep) van de naaldjes, maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. De Dermapen is zo geavanceerd dat zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus optimaal behandeld kunnen worden.

Huidreactie

De huid zal na de behandeling roze tot rood kunnen worden. Ook is het mogelijk dat de huid gaat schilferen of licht gaat vervellen. In een enkel geval kunnen korstjes ontstaan.

Duur van de behandeling ca 30 minuten

Voor een optimaal resultaat
Minimaal 4 behandelingen  met een interval van 2-4-6 weken. Zichtbare verandering van de huid: enkele dagen tot een week. Eindresultaat kan tot 6 maanden duren.

In geval van diepe rimpels, acne littekens: 6-8 behandelingen met een interval van 6 weken tussen de behandelingen

Prijs : oppervlakkig en diep

Microneedling gelaat (klein oppervlak)      € 75,-

Microneedling gelaat                                     € 125,-

Microneedling gelaat + hals                         € 175,-

(Prijslijst is geldig tot 1-6-2020)