Huidtherapie Maastricht


Beste bezoeker,

Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij ook bereikbaar via Internet. U kunt op deze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, de behandelmethoden, nieuws en nog veel meer.

Attentie: Op donderdag 19-10-2018 zijn wij niet telefonisch bereikbaar van 8.00-14.00 uur vanwege werkzaamheden van ENEXIS

De reden van uw bezoek aan deze website kan zijn dat u op zoek bent naar een huidtherapeut in Maastricht of bij u in de buurt. Het kan ook zijn dat u meer wilt weten over de diverse behandelingen in onze praktijk. Onze website voorziet u van veel informatie hierover.

Wilt u een passend advies ten aanzien van de behandeling van LYMFOEDEEM, de LASERBEHANDELING, onze nieuwste huidverbeteringsbehandeling(eMATRIX), over uw huidtype en/of aandoening dan kunt u zich hiervoor aanmelden via de link “inschrijven” op deze pagina. Dit consult is een service van onze praktijk en hieraan zijn geen kosten verbonden.

Bij ‘Route’ kunt u lezen hoe u onze praktijk kunt bereiken. Heeft u vragen dan bel ons gerust. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar. U kunt ons ook e-mailen of via de website vragen stellen.

Met hartelijke groet,

Team Huidtherapie Maastricht