Thessa

Huid- en oedeemtherapeut

Huidtherapie is een mooi veelzijdig vak. Juist omdat ik als huidtherapeut veel voor de patiënt kan betekenen maakt het werk als huidtherapeut zo bijzonder. Een patiënt kunnen helpen om de klachten te kunnen verminderen of verhelpen maakt het dankbaar werk.
Tijdens mijn werk als huidtherapeut heb ik ervaring op gedaan in zowel cosmetisch als de medische behandelingen. Daarnaast heb ik ook een hele mooie ervaringen opgedaan in Suriname. Dat was een hele bijzondere tijd waar ik veel heb geleerd.

Ik vind het belangrijk om eerlijk advies te geven waarin de patiënt centraal staat. Samen met de patiënt streef ik naar het behalen van een zo optimaal mogelijk resultaat.
Ook vragen op gebied van huidverbetering ( acne, huidverbetering/anti-age behandeling, littekens ect) kunnen uiteraard altijd aan mij gesteld worden. Ik help graag!

Als huidtherapeut ben ik nooit uitgeleerd en blijf graag op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vak. In de toekomst wil ik graag de opleiding Physician Assistent gaan volgen en mij meer gaan specialiseren in de dermatologie.

Terug naar overzicht