Cindy

Oedeemfysiotherapeut

Afgestudeerd in 1994 als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Heerlen, sector Economie en Gezondheid.

Gedurende mijn arbeidsverleden ben ik op diverse plaatsen werkzaam geweest als algemeen fysiotherapeut, zoals Ziekenhuis Heerlen (nu Zuyderland), verpleegkliniek (Sevagram) en 1-lijnspraktijk voor Fysiotherapie in Landgraaf en de laatste 25 jaar in en 1-lijnspraktijk voor Fysiotherapie in Gulpen met als specialisatie COPD en Astma. Verder heb ik mij verdiept middels diverse scholing o.a. in Mc Kenzie, Medical taping en Mc Mulligan en de oedeemtherapie.

Door externe factoren was  ik genoodzaakt om een nieuwe uitdaging te zoeken waarbij mijn grootste passie “werken met mensen en hun helpen”  voorop staat. In het verleden ben ik vaker in contact gekomen met een Huidtherapeut. Zij heeft mij vaker over haar vak verteld, wat mij enorm heeft geïnspireerd. Door nu te beginnen als Oedeemfysiotherapeut begin ik met een frisse start in een nieuwe omgeving.

Het belang van de patiënt en de kwaliteit van hun leven staat bij mij bovenaan. Daarnaast is het belangrijk dat iedere patiënt de juiste persoonlijke behandeling krijgt.  Naast de Manuele Lymfedrainage, zwachtelen en littekentherapie zal ik de praktijk ook ondersteunen met algemene Fysiotherapie (bewegingstherapie, massage en tapen).

Ik hoop dat ik een positieve bijdrage en aanvulling kan leveren in het team van Huidtherapie Maastricht.

Terug naar overzicht